Nieuwsbrief SCVO - 10

De nieuwsbrief SCVO heeft vooral een functie voor de interne communicatie binnen de SCVO. Via deze nieuwsbrief kunnen nieuws en wetenswaardigheden onderling worden uitgewisseld. Iedereen die zich inzet voor het Osse carnaval kan zo op de hoogte blijven van wat er allemaal speelt en tegelijk een ander informeren over de eigen activiteiten. De nieuwsbrief wordt per e-mail toegestuurd aan allen die zich hiervoor via de website hebben aangemeld.

Wordt deze nieuwsbrief niet correct weergegeven, klik dan hier.

Uit het bestuur

Presidentiële column

De President hoopt dat, ondanks de strenge winter, dit jaar het lentezonnetje met carnaval schijnt. Die kans is natuurlijk groot, want carnaval valt laat dit jaar.
Lees verder

Prinselijke column

De Stadsprins geeft een kort verslag van zijn recente optredens, natuurlijk samen met zijn adjudant, in het Ossenkoppenrijk.
Lees verder

Jeugdprinselijke column

De Jeugdprins heeft zeker niet stilgezeten na zijn onthulling. En voor zijn communicatie maakt hij gebruik van wel heel moderne media...
Lees verder

Kort nieuws uit het bestuur

De secretaris heeft een aantal wetenswaardigheden uit het bestuur voor u op een rijtje gezet.
Lees verder 
► Terug naar inhoudsopgave

Uit de commissies

Uitnodiging voor bijeenkomst afstemming Jeugdcarnaval

De SCVO nodigt 12 januari iedereen uit die activiteiten voor de Jeugd organiseert om kennis te nemen van elkaars plannen en eventueel afstemmingsafspraken te maken.
Lees verder

Het A-meezing concert beleeft de tweede editie

De presentatie van het A-meezing concert is deze keer in handen van zanger Jeroen Princen, die ook zijn band 'Vanavond niet, schat!' meeneemt. Dat belooft wat! De kaartverkoop voor deze avond op 26 februari is alweer gestart.
Lees verder

Keinderdweilen en dansen met Jochem van Gelder

De TV-presentator Jochem van Gelder maakt samen met de SCVO er een groot feest van op carnavalszaterdag tijdens de kindermiddag in de binnenstad van Oss.
Lees verder

Orde van verdienste voor Roberto Reijnders

Roberto Reijnders, lid van de Technische Commissie van de SCVO, heeft tijdens het Diner Joyeux uit handen van President Robert-Jan Steegman de Orde van Verdienste ontvangen.
Lees verder

Inschrijvingen (jeugd)optocht gestart

Vanaf nu kunnen alle clubs voor zowel de jeugd als de grote optocht zich weer inschrijven voor de optochten van 2011.
Lees verder

Optocht beker gerestaureerd

De beker van de Grote Osse optocht is ondertussen alweer 26 jaar oud en heeft al vele liters aan champagne en bier getrotseerd. De commissie CIAO heeft de beker daarom laten restaureren door de heer Jos Mulder.
Lees verder

Deelname aan de Kranten wisseltrofee Noord-Brabant 2011

De commissie PR en voorlichting heeft zich voor de tweede keer ingeschreven om mee te dingen naar de Kranten wisseltrofee Noord-Brabant 2011.
Lees verder

Nieuwe jassen voor commissie CIAO

De commissie CIAO gaat tijdens de optocht van 2011 nog meer stralen. Er zijn namelijk nieuwe commissiejassen aangeschaft.
Lees verder

Geslaagde journalistieke workshop voor de jeugd

Maar liefst 17 jonge aankomende redactieleden van de Road van Elluf en Between hebben gehoor gegeven om een workshop journalistiek bij Weekblad Regio Oss te volgen.
Lees verder

Workshop publiciteit voor de commissies en verenigingen

Het Algemeen Bestuur heeft het initiatief genomen om voor alle commissies en verenigingen een workshop ‘Publiciteit’ te organiseren. Het verslag met de belangrijkste lessen kun u hier vinden.
Lees verder 
 
► Terug naar inhoudsopgave

Overig nieuws

Kapellenfestival afgelast

Het Maaslands Kapellen Festival, gepland voor 15 januari 2011, kende dit jaar zo weinig aanmeldingen dat deze onvervalste wedstrijd voor (dweil)kapellen werd afgelast. De Raauw Ossekar maakt daarom vernieuwende plannen voor de volgende editie.
Lees verder

De Osse Eigen PronkZitting OEPZ beleeft de derde editie

De voorbereidingen voor OEPZ, op 14 en 15 januari in 't Oude Theater, zijn in volle gang. Kaarten zijn al te koop en voorafgaand aan de voorstellingen kan er in D’n Toei een speciaal OEPZ menu gegeten worden.
Lees verder

Onthulling Oskaris VII en CD presentatie MCLF

Oskaris VII, de nieuwe Jeugdgrootvorst van De Raauw Ossekar, wordt samen met zijn adjudant bekendgemaakt in wijkcentrum De Hille op zondagmiddag 23 januari. Aansluitend zal de CD van het Maaslands Carnavals Liedjes Festival muzikaal gepresenteerd worden.
Lees verder
► Terug naar inhoudsopgave

Lief en leed

Voor deze rubriek  zijn geen meldingen ontvangen.
► Terug naar inhoudsopgave

Vraag en aanbod

Voor deze rubriek  zijn geen meldingen ontvangen.
► Terug naar inhoudsopgave

Nieuwe commissieleden

Hieronder volgt een overzicht van nieuwe commissieleden en worden zij, als het even kan, ook aan u voorgesteld.

Commissie BABS

Jeugdcommissie

► Terug naar inhoudsopgave

Vertrokken commissieleden

Hieronder volgt het overzicht van vertrokken commissieleden.

Commissie Boerenbruiloft

Deze commissie in opgegaan in de commissie BABS
  • Willy Abrahams
► Terug naar inhoudsopgave