Nieuwsbrief SCVO - 9 Extra editie

Warme uitnodigingen in koude dagen

Bij wijze van hoge uitzondering ontvangt u deze extra editie van de Nieuwsbrief. U wordt nu namelijk de unieke gelegenheid geboden om mee te reizen naar Keulen, maar daarvoor moet u zich wel snel aanmelden. Dit wilden we u niet onthouden. Van de gelegenheid maken we gelijk gebruik om u te attenderen op Ut 5e Groat Oss Neijaorsfist.

Snel aanmelden voor bezoek aan Keulen

Na het succes van vorig jaar is er weer het voornemen om met de bus naar Keulen af te reizen. De datum waarop dit plaats kan vinden is: vrijdag 18 februari 2011. Het betreft dan de Narrensitzung van de Blaue Funken (www.blaue-funken.de).

De bus vertrekt dan rond de middag en komt, net als vorig jaar, in de nacht weer terug. De kosten zijn €38 per kaart. Hier komen de kosten van de busreis nog bij, deze worden nog geïnventariseerd (naar verwachting ongeveer € 15 per persoon).

Willen jullie Suzanne van den Berg laten weten of jullie mee willen? Aangezien het inmiddels kort dag is en de pronkzitting al redelijk vol loopt kan dit tot uiterlijk woensdag 15 december 2010. Hopelijk gaan we weer met een grote afvaardiging!

Voor aanmelden en meer informatie: Suzanne van den Berg, e-mail: e.m.vandenberg@gmail.com.
► Terug naar inhoudsopgave

Uitnodiging voor Ut 5de Groat Oss Neijjaorsfist

Het nieuwe jaar komt snel dichterbij, en ondanks dat carnaval pas in maart volgend jaar valt, is er voor u alvast een voorproefje gepland. CV ’t Ken Net, CV De Foempers en SCVO organiseren ook in 2011 weer Ut Groat Oss Neijjaorsfist. Dus bedek het lege plekje op zaterdag 8 januari in uw agenda met een laagje poedersuiker, en kom vanaf 20:00 uur naar Vivaldi! voor een gelukkig Nieuwjaar. Gratis entree.

Voor meer informatie: Theun Schellekens, e-mail: Rv11@scvo.nl
► Terug naar inhoudsopgave