Nieuwsbrief SCVO - 9

De nieuwsbrief SCVO heeft vooral een functie voor de interne communicatie binnen de SCVO. Via deze nieuwsbrief kunnen nieuws en wetenswaardigheden onderling worden uitgewisseld. Iedereen die zich inzet voor het Osse carnaval kan zo op de hoogte blijven van wat er allemaal speelt en tegelijk een ander informeren over de eigen activiteiten. De nieuwsbrief wordt per e-mail toegestuurd aan allen die zich hiervoor via de website hebben aangemeld.

Wordt deze nieuwsbrief niet correct weergegeven, klik dan hier.

Uit het bestuur

Presidentiële column

De President van de SCVO, Robert-Jan Steegman, verzorgt een vaste column voor de nieuwsbrief. Aangezien binnenkort de verkiezingen voor de Osse gemeenteraad op de agenda staan, zal het u niet verbazen dat onze President daar een link met het Osse carnaval legt.
Lees verder

Prinselijke column

Sinds 13 november 2010 hebben we een nieuwe Stadsprins: Tom I. Zijn eerste indrukken in deze nieuwe baan deelt hij met de lezers van deze nieuwsbrief.
Lees verder

Jeugdprinselijke column

Nog eerder dan de Stadsprins was onze nieuwe Jeugdprins, Roy II, in functie. Wilt u weten hoe hij zijn adjudant heeft ontmoet? Lees dan zijn eerste column.
Lees verder
► Terug naar inhoudsopgave

Uit de commissies

Dat gaat naar Den Bosch toe... met de sponsoren

Op vrijdag 24 september jongstleden is er een bijeenkomst georganiseerd door de commissie Fondsenwerving van de SCVO voor alle huidige sponsoren.
Lees verder

Veel Vrienden van het Osse Carnaval

Op 13 november heeft de nieuwe Commissie VOC (Vrienden van het Osse Carnaval) haar eerste nieuwe vrienden gemaakt.
Lees verder

Van EPS naar BOEP

Velen van jullie hebben al gehoord dat er een commissie BOEP is gekomen. Iedereen vroeg zich af: "Wat doet die nieuwe commissie nou?" Marco Ultzen doet dit hier uit de doeken.
Lees verder

Workshop journalistiek voor jeugdige redactie

Voor de jeugdpagina’s in de Carnavals Evenementen Krant wordt een nieuwe redactie samengesteld uit de doelgroep zelf. Om hen goed voor te bereiden, krijgen zij een workshop van een bekende hoofdredacteur uit de regio.
Lees verder

Commissie CIAO feminiseert

Vanaf 14 november zullen er vier nieuwe vrouwelijke stagiaires starten die de jeugdoptocht een nieuwe input gaan geven en zich gaan inzetten voor de hele organisatie hiervan.
Lees verder

Feestkalenders Osse jeugdcarnaval op toilet...?

Maandag 8 november zijn Floor vd Boogaart en Era Kling druk geweest met het verspreiden van ruim 4.000 feestkalenders, waarop alle carnavalsactiviteiten voor de Osse jeugd terug zijn te vinden.
Lees verder

Golf van publiciteit na de perspresentatie

Dit jaar vond de Perspresentatie plaats in het Jan Hermes Atteljé aan de Gewandeweg in Oss. Dit leidde tot een golf van positieve publiciteit voor het Osse carnaval.
Lees verder

Meer aandacht voor de PR van de carnavalsverenigingen

President Robert-Jan Steegman roept de voorzitters van de Osse Carnavalsverenigingen op om meer gebruik te maken van de communicatiekanalen waarover de commissie PR en voorlichting beschikt.
Lees verder
► Terug naar inhoudsopgave

Overig nieuws

Zevende Osse Tonproatoavond deze keer Efkes Anders

Op 11 december 2010 wordt voor de zevende keer de 'Osse Tonproatoavond' georganiseerd. Onder de titel 'Efkes Anders' is de organisatie er weer in geslaagd een keur van bekende artiesten naar Oss te halen. Bovendien onder de aanwezigen mooie prijzen verloot.
Lees verder

Zinderende finale van het liedjesfestival

Het carnavalvierende Ossekoppenrijk mag weer trots zijn op de nieuwste meezinger. Zaterdagavond 20 november 2010 is de winnaar van het Maaslands Carnavals Liedjes Festival door de jury gekozen.
Lees verder

Nieuw onderdak voor de Osse Carnavalsmis

Met de sluiting van de Paulusparochie diende zich een uitermate onzekere toekomst aan voor de Osse Carnavalsmis. De organiserende commissie vreesde dat er aan een 26-jarige traditie een gedwongen einde zou moeten komen. Maar de Carnavalsmis gaat door en hoe!
Lees verder

Grootvorst Maurits dun Urste bij de Raauw Ossekar

Zaterdagavond 23 oktober werd tijdens het Elf-Elf Bal van De Raauw Ossekar met een videopresentatie de nieuwe Grootvorst bekendgemaakt. Hierin speelden twee welbekende geel en rode snoepjes in de hoofdrol, beter bekend als MenM. Dit had alles te maken met de voornamen van de twee nieuwe hoogheden van De Raauw Ossekar.
Lees verder

Grootvorst Tiny d’n Urste bij PCV De Krinkelkoppen

De nieuwe residentie van De Krinkelkoppen, Sportcafé De Rusheuvel, was het decor voor de onthulling van Grootvorst en adjudant voor het seizoen 2010-2011. Gemaskerd kwamen de nieuwe hoogheden binnen waarna voorzitter Frank de Rijk ze kon ontmaskeren en voorstellen aan het in grote getale opgekomen carnavalspubliek.
Lees verder
► Terug naar inhoudsopgave

Lief en leed

Voor deze rubriek  zijn geen meldingen ontvangen.
► Terug naar inhoudsopgave

Vraag en aanbod

Commissie BOEP zoekt secretaris met handen

De commissie BOEP (klik hier voor het nieuwsbericht) is dringend op zoek naar iemand die het secretariaat voor zijn of haar rekening wil nemen.
Lees verder
► Terug naar inhoudsopgave

Nieuwe commissieleden

Hieronder volgt een overzicht van nieuwe commissieleden en worden zij, als het even kan, ook aan u voorgesteld.

Road van Elluf

Commissie BABS

Commissie BOEP

Commissie CIAO

Commissie PR en voorlichting

Commissie VOC

► Terug naar inhoudsopgave

Vertrokken commissieleden

Hieronder volgt het overzicht van vertrokken commissieleden.

Commissie CIAO

  • Evert Mengers

Jeugdcommissie

► Terug naar inhoudsopgave