Nieuwsbrief SCVO - 6

De nieuwsbrief SCVO heeft vooral een functie voor de interne communicatie binnen de SCVO. Via deze nieuwsbrief kunnen nieuws en wetenswaardigheden onderling worden uitgewisseld. Iedereen die zich inzet voor het Osse carnaval kan zo op de hoogte blijven van wat er allemaal speelt en tegelijk een ander informeren over de eigen activiteiten. De nieuwsbrief wordt per e-mail toegestuurd aan allen die zich hiervoor via de website hebben aangemeld.

Wordt deze nieuwsbrief niet correct weergegeven, klik dan hier.

Uit het bestuur

Presidentiële column

De President van de SCVO, Robert-Jan Steegman, verzorgt een vaste column voor de nieuwsbrief. HIj roept eenieder op om te laten zien hoeveel Oss houdt van haar Carnaval, geheel in lijn met het motto van dit jaar.
Lees verder

Prinselijke column

Stadsprins, Rob I kijkt samen met zijn adjudant Coert nu al terug op een mooie periode.
Lees verder

Jeugdprinselijke column

Jeugdprins Tobias I verklapt in zijn column wat hij aantrekt tijdens de optocht als het buiten dan net zo koud is als het nu is.
Lees verder

Uit het bestuur

Hier leest u enkele kleine nieuwsfeitjes die werden opgetekend tijdens de bijeenkomsten van het Algemeen Bestuur.
Lees verder

Vergunning voor hal wagenbouwers

Vlak voor Kerstmis heeft de SCVO de bouwvergunning van de gemeente ontvangen voor de bouw van een speciale hal voor wagenbouw aan de Gewandeweg 100.
Lees verder
► Terug naar inhoudsopgave

Uit de commissies

Wie bedenkt een originele slogan?

Alle creatieve schrijvers en denkers worden uitgenodigd om een korte en krachtige thema in de vorm van een slogan te bedenken voor het seizoen 2010/2011.
Lees verder

Laatste oproep kopij voor de Carnavals Evenementen Krant

De Carnavals Evenementen Krant wordt woensdag 3 februari 2010 verspreid in een oplage van 26.000 stuks. Tot uiterlijk 13 januari 2010 kan er nog kopij aangeleverd worden.
Lees verder

Bestellen kaarten voor het A-Meezing Concert Carnavalesk

Dit jaar wordt het A- Meezing Concert Carnavalesk voor het eerst georganiseerd in de Groene Engel en wel op zaterdag 6 februari 2010. De kaarten kosten €12,50 per stuk en kunnen op verschillende manieren worden besteld.
Lees verder

Voorbereidingen CarnaBal in volle gang

Thema voor dit jaar is ‘Liefde'. De commissie CarnaBal bezoekt daarom samen met de Stadsprins een Osse school om enkele ‘vrij’-kaartjes uit te delen.
Lees verder

Boerenbruiloft start met stevig ontbijt voor iedereen

De boerenbruiloft wordt bij Bellevue begonnen met een stevig ontbijt, toegankelijk voor iedereen. Wel wordt gevraagd om vooraf af te rekenen in verband met de inkoop.
Lees verder

Familarisatiedag in de loods van de Technische commissie

Op 20 december 2009 organiseerde de Technische commissie een familarisatiedag in de loods. Wilt u weten wat dat precies inhield?
Lees verder

Commissie CarnaBal heeft z’n knuffelbankje gevonden

Na de oproep voor een 'knuffel' bankje voor het CarnaBal werd er al snel één geregeld.
Lees verder 
► Terug naar inhoudsopgave

Overig nieuws

Osse Eigen Pronkzitting OEPZ bijna uitverkocht

De Osse Eigen PronkZitting (OEPZ) is bijna uitverkocht. Voor zaterdag 16 januari is er geen kaart meer te krijgen. Wilt u nog één van de laatste kaarten voor de zitting van vrijdagavond 15 januari, kom dan woensdag 13 januari om 19:00 naar 't Oude Theater of ga naar de carnavalswinkel in de Kerkstraat (Opera Men).
Lees verder

26e Osse Carnavalsmis in de Paulusparochie

Ook het komende Carnaval staat er weer een Osse Carnavalsmis op het programma. De Carnavalsmis wordt opgedragen door Kapelaan Lê, de opvolger van Kapelaan van Eerd, en wel op zaterdag 13 februari 2010 in de Pauluskerk te Oss, aanvang 12:30 uur.
Lees verder

Hartnekkig Tog wint het Maaslands Kapellen Festival

Op 9 januari 2010 stond wijkcentrum D’n Iemhof in Oss weer bol van carnavalsmuziek. Helaas kon de winnaar van vorig jaar de Willem Huisman Wisseltrofee niet verdedigen. Hierdoor zag Hartnekkig Tog de kans schoon om met een zeer klein puntenverschil deze veertiende editie van het MKF te winnen.
Lees verder

BB en De Klooiers winnen MCLF met ‘Gebakkuuuh’

Alle deelnemende zanggroepen en hun kapellen hebben een uitstekende prestatie neergezet op het podium van het Maaslands Carnavals Liedjes Festival in D’n Iemhof. De beste zes nummers kunnen vanaf 17 januari gratis van het internet gedownload worden.
Lees verder
► Terug naar inhoudsopgave

Lief en leed

Er zijn door de redactie van de nieuwsbrief geen berichten hiervoor ontvangen. Geen lief dus, maar gelukkig ook geen leed.
► Terug naar inhoudsopgave

Vraag en aanbod

Voor deze rubriek zijn er dit keer geen oproepen aangeleverd. Zou zelfs de commissie PR en voorlichting nu op volle sterkte zijn?
► Terug naar inhoudsopgave

Nieuwe commissieleden

Voor deze nieuwsbrief zijn er geen meldingen binnengekomen van nieuwe commissieleden.
► Terug naar inhoudsopgave

Vertrokken commissieleden

Voor deze nieuwsbrief zijn er geen meldingen binnengekomen van vertrokken commissieleden.
► Terug naar inhoudsopgave